Al het aanvullende vervoer in uw gemeente op één website

Headers_aanvullend-vervoer-home-mobile_900x400

VervoerVoorMij.nl brengt toekomstig al het aanvullende vervoer in deelnemende gemeenten samen op één website. Deze website helpt gemeenten de volgende doelen bereiken:

  • Meer mensen mee laten doen in de maatschappij
  • Bevorderen van zelfredzaamheid en eenzaamheid tegengaan
  • Minder snel een beroep doen op Wmo
  • Aanvullende vervoer overzichtelijk op 1 website voor kwetsbare groepen
  • Direct toegankelijk voor thuiszorg, wmo-consulenten en andere zorgverleners op desktop én mobiel
Headers_aanvullend-vervoer-home-3_500x600
Over Voervoer Voor Mij

Over deze website

Mobiliteit is Meedoen

Mobiliteit is geen doel op zich, het is een middel om mee te kunnen doen in de samenleving. Als je je niet kunt verplaatsen, dan wordt je wereld letterlijk klein. Als je er wél op uit kunt gaan, heb je minder kans om eenzaam te worden en blijf je langer gezond.

Omdat mobiliteit niet voor iedereen vanzelfsprekend is, gaan wij op deze website alle lokale vervoersmogelijkheden bij elkaar zetten voor de deelnemende gemeenten.

Zo kunnen inwoners, hulpverleners en mantelzorgers zien welke mogelijkheden er zijn om bijvoorbeeld een bezoekje aan familie of vrienden mogelijk te maken.

Overzichtelijk en compleet

Samen met deelnemende gemeenten brengen we de vervoersinitiatieven in kaart op deze website. Daarnaast ondersteunen we gemeenten bij de promotie en borging van deze informatie. Dit doen we als volgt:

  • Het project begint met een startbijeenkomst voor betrokkenen. Daarna gaan we aan de slag met de 'Mobiliteit is Meedoen' toolbox.
  • In deze Toolbox leggen we alle informatie over vervoerders vast en maken we gezamenlijk een communicatieplan voor de doelgroep en bemiddelaars.
  • We maken afspraken over de borging en het actueel houden van de informatie.
  • Daarna gaan we alle informatie aan deze website toevoegen, zodat inwoners van jouw gemeente altijd op 1 plek terecht kunnen voor al hun informatie.
Overzicht initiatieven

Meer weten of vragen over dit project?

Wil je meer weten over deze website en/of interesse in deelname? Onze projectmanager Kamieke van de Riet kan je hier alles over vertellen. Klik op de button om ons een mail te sturen.

Voor vragen kun je een mail sturen aan: info@vervoervoormij.nl

Melding ontvangen wanneer we live zijn? Vul dit contactformulier in!

Logo VvE_wit
Logo BuitenLijn
NMF-logo_wit

Deze website is een initiatief van Vervoer Voor Elkaar in samenwerking met Bureau Buitenlijn. Mede mogelijk gemaakt door de New Mobility Foundation (NMF).

Contact

Voor vragen over deze website of voor deelname als gemeente neemt u contact op via ons contactformulier.