Gemeente Vught - Vervoer Voor Mij
Gemeente Vught - Vervoer Voor Mij

Toegankelijk voor visueel gehandicaptenHulphond is welkom

ANWB AutoMaatje Vught

Vrijwilligers van ANWB-AutoMaatje vervoeren mensen die dat zelf niet kunnen.

Wat is het en voor wie?

Voor minder mobiele inwoners (18+) en senioren uit Vught. Dit vervoer wordt uitgevoerd door vrijwilligers in hun eigen auto.

Waarheen en wanneer?

Bezoek aan huisarts, ziekenhuis of fysiotherapeut. AutoMaatje is er ook voor leuke uitjes zoals bij iemand op bezoek gaan, naar de kapper gaan of gezellig winkelen. Reistijden zijn in overleg en wanneer er een vrijwilliger  beschikbaar is.

Kosten en betalen

Je betaalt € 0,35 per km (vanaf en tot aan het huisadres van de vrijwilliger) plus eventuele parkeerkosten. Je betaalt de vergoeding achteraf contant aan de vrijwilliger.

Aanvragen

Wil je gebruik maken van AutoMaatje Vught? Maak dan eerst een afspraak voor een intakegesprek. Een Intaker bezoekt je thuis en bespreekt met je hoe het werkt en of je aan de voorwaarden voldoet. Daarna kun je ritten aanvragen.

Voor meer informatie of het aanvragen van een intake: mail naar automaatjevught@gmail.com of bel (ma, di, do en vr tussen 09.00 en 12.00 uur) naar 073-3035860.

Extra informatie

Contactgegevens

Website: AutoMaatje Vught 

Deel deze pagina via:

Contact met de gemeente

Vragen over vervoer in Vught?

Heb je na het zien van deze website vragen of heb je hulp nodig bij vervoer? Bel dan (073) 615 92 61 (bereikbaar tijdens kantooruren) of mail naar servicepuntregiotaxi@s-hertogenbosch.nl

Staat een vervoerder er niet tussen?

Mist er informatie over een vervoerder in jouw gemeente of klopt de informatie niet? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij nemen dan contact op met de gemeente om te zorgen dat dit wordt aangepast!

Logo VvE_wit
Logo BuitenLijn
NMF-logo_wit

Deze website is een initiatief van Vervoer Voor Elkaar in samenwerking met Bureau Buitenlijn. Mede mogelijk gemaakt door de New Mobility Foundation (NMF).

Contact

Voor vragen over deze website of voor deelname als gemeente neemt u contact op via ons contactformulier.