Gemeente Valkenswaard - Vervoer Voor Mij
Gemeente Valkenswaard - Vervoer Voor Mij

Toegankelijk voor visueel gehandicapten

ANWB AutoMaatje

Vrijwilligers van ANWB AutoMaatje bieden vervoer aan met hun eigen auto.

Wat is het en voor wie?

Vervoer op aanvraag voor mensen die om ergens te komen hulp nodig hebben van anderen. Dit vervoer wordt uitgevoerd door vrijwilligers met hun eigen auto.

Waarheen en wanneer?

Bezoek aan huisarts, ziekenhuis of fysiotherapeut, bij iemand op bezoek gaan, naar de kapper of gezellig winkelen. Reistijden zijn in overleg en wanneer er een vrijwilliger  beschikbaar is.

Kosten en betalen

Je betaalt een vergoeding contant aan de vrijwilliger.

Aanvragen

Vraag een rit minimaal 2 werkdagen van te voren aan via Cordaad Welzijn Valkenswaard. Je kunt binnen lopen tijdens het spreekuur op maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 12.30 uur in de bibliotheek in De Hofnar (adres: De Hofnar 10 in Valkenswaard).

Extra informatie

Om gebruik te kunnen maken van AutoMaatje moet je deelnemer worden. Een vrijwilliger komt van te voren thuis langs om je in te schrijven. Daarna kun je een rit aanvragen.

Contactgegevens

E-mailadres: automaatjevalkenswaard@cordaadwelzijn.nl

Telefoonnummer: 06-2086 2803

maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Deel deze pagina via:

Contact met de gemeente

Vragen over vervoer in Valkenswaard?

Heb je na het zien van deze website vragen of heb je hulp nodig bij vervoer in gemeente Valkenswaard? Bel dan telefoonnummer 040-2083444 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag) of mail naar wmo@valkenswaard.nl.

Staat een vervoerder er niet tussen?

Mist er informatie over een vervoerder in jouw gemeente of klopt de informatie niet? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij nemen dan contact op met de gemeente om te zorgen dat dit wordt aangepast!

Logo VvE_wit
Logo BuitenLijn
NMF-logo_wit

Deze website is een initiatief van Vervoer Voor Elkaar in samenwerking met Bureau Buitenlijn. Mede mogelijk gemaakt door de New Mobility Foundation (NMF).

Contact

Voor vragen over deze website of voor deelname als gemeente neemt u contact op via ons contactformulier.