Gemeente Oirschot - Vervoer Voor Mij
Gemeente Oirschot - Vervoer Voor Mij

Toegankelijk voor visueel gehandicaptenToegankelijk voor rolstoelHulphond is welkom

Vrijwillige vervoersdienst en rolstoelbus

Vrijwillige vervoersdienst en rolstoelbus naar bijvoorbeeld ziekenhuis of familiebezoek.

Wat is het en voor wie?

De vrijwilligers verzorgen de ritten met hun eigen auto of met de rolstoelbus van WIJzer. Deze dienst is beschikbaar voor inwoners van de gemeente Oirschot die in hun eigen kring geen vervoer kunnen regelen.

Waarheen en wanneer?

Je wordt opgehaald bij het adres waar je vertrekt en afgezet bij het adres waar je naartoe wilt. Werktijden in overleg. Vervoer  naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, de tandarts of voor een familiebezoek.

Kosten en betalen

We rekenen een sociale prijs waarmee de kosten van de vrijwilliger betaald worden. Bij de aanvraag maken we afspraken over de kosten. Contant afrekenen.

Aanvragen

Een rit vraag je minimaal twee dagen van tevoren aan via telefoonnummer: 06-81531628. Aanvragen kan van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 14.00 uur.

Extra informatie

Contactgegevens

Website: www.wijzer-oirschot.nl

Telefoonnummer: 06-81531628

Deel deze pagina via:

Contact met de gemeente

Vragen over vervoer in Oirschot?

Heb je na het zien van deze website vragen of heb je hulp nodig bij vervoer in gemeente Oirschot? Bel dan telefoonnummer 0499-335142 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag) of mail naar info@wijzer-oirschot.nl.

Staat een vervoerder er niet tussen?

Mist er informatie over een vervoerder in jouw gemeente of klopt de informatie niet? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij nemen dan contact op met de gemeente om te zorgen dat dit wordt aangepast!

Logo VvE_wit
Logo BuitenLijn
NMF-logo_wit

Deze website is een initiatief van Vervoer Voor Elkaar in samenwerking met Bureau Buitenlijn. Mede mogelijk gemaakt door de New Mobility Foundation (NMF).

Contact

Voor vragen over deze website of voor deelname als gemeente neemt u contact op via ons contactformulier.