Gemeente Etten-Leur - Vervoer Voor Mij
Gemeente Etten-Leur - Vervoer Voor Mij

Toegankelijk voor visueel gehandicaptenToegankelijk voor rolstoelHuisdier mag meeHulphond is welkom

Deeltaxi West-Brabant

Taxivervoer in de regio West-Brabant voor mensen met een beperking. 

Wat is het en voor wie?

Deur tot deur vervoer voor mensen die een Wmo vervoerspas hebben gekregen van de gemeente. OV-reizigers kunnen ook gebruik maken van de Deeltaxi, maar betalen een hogere prijs. 

Waarheen en wanneer?

Met Deeltaxi West-Brabant kan je vanaf je voordeur maximaal 25 kilometer per keer reizen. Maandag tot en met donderdag van 07:00 uur tot 00:00 uur. In het weekend en op feestdagen van 7.00 uur tot 01.30 uur

Kosten en betalen

Contant, met pinpas of automatisch afschrijven via de bank

Extra informatie

Voor mensen met een Wmo-pas is er ook de Voor Elkaar Pas. Daarmee kan je gratis reizen met de bus in Noord-Brabant. Eén begeleider mag gratis meereizen. Meer informatie: www.deeltaxi-westbrabant.nl/klantenservice/voor-elkaar-pas/

Contactgegevens

Deel deze pagina via:

Contact met de gemeente

Vragen over vervoer in Etten-Leur?

Heb je na het zien van deze website vragen of heb je hulp nodig bij vervoer in gemeente Etten-Leur? Bel dan telefoonnummer 076-5024274 (bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 17:00 uur) of mail naar Elly.Kerstens@etten-leur.nl.

Mobiliteitsconsulenten kunnen je helpen met het reizen met het Openbaar Vervoer. Je kunt hen bellen via telefoonnummer 0627493609 (op maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur).

Staat een vervoerder er niet tussen?

Mist er informatie over een vervoerder in jouw gemeente of klopt de informatie niet? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij nemen dan contact op met de gemeente om te zorgen dat dit wordt aangepast!

Logo VvE_wit
Logo BuitenLijn
NMF-logo_wit

Deze website is een initiatief van Vervoer Voor Elkaar in samenwerking met Bureau Buitenlijn. Mede mogelijk gemaakt door de New Mobility Foundation (NMF).

Contact

Voor vragen over deze website of voor deelname als gemeente neemt u contact op via ons contactformulier.