Gemeente Drimmelen - Vervoer Voor Mij
Gemeente Drimmelen - Vervoer Voor Mij

Toegankelijk voor visueel gehandicaptenToegankelijk voor rolstoelHuisdier mag meeHulphond is welkom

ANWB AutoMaatje

Automaatje-vrijwilligers vervoeren mensen die dat zelf niet kunnen.

Wat is het en voor wie?

Voor mensen die minder mobiel zijn of voor vervoer afhankelijk zijn voor anderen. Dit vervoer wordt uitgevoerd door vrijwilligers in hun eigen auto.

Waarheen en wanneer?

Bezoek aan huisarts, ziekenhuis of fysiotherapeut. ANWB AutoMaatje is er ook voor leuke uitjes zoals bij iemand op bezoek gaan, naar de kapper gaan of gezellig winkelen. Reistijden zijn in overleg en wanneer er een vrijwilliger  beschikbaar is.

Kosten en betalen

Je betaalt € 0,35 per km (vanaf en tot aan het huisadres van de vrijwilliger) plus eventuele parkeerkosten. Je betaalt de vergoeding achteraf contant aan de vrijwilliger.

Aanvragen

Vraag een rit minimaal 2 werkdagen van te voren aan via e-mail: automaatje@swodrimmelen.nl of telefoonnummer: 0612-748739.

Extra informatie

Om gebruik te kunnen maken van AutoMaatje moet je deelnemer worden. Een vrijwilliger komt van te voren thuis langs om je in te schrijven. Daarna kun je een rit aanvragen.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06-57476266

Deel deze pagina via:

Contact met de gemeente

Vragen over vervoer in Drimmelen?

Heb je na het zien van deze website vragen of heb je hulp nodig bij vervoer in gemeente Drimmelen? Bel dan telefoonnummer 14-0162 (bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 15:00 uur en op vrijdag tussen 9:00 en 12:30 uur) of mail naar sociaalloket@drimmelen.nl.

 

Wil je gebruik gaan maken van het openbaar vervoer, bus en/of de trein? Heb je vragen over het gebruik van het openbaar vervoer, het aanvragen en gebruik van de OV-chipkaart? Een mobiliteitsconsulent helpt je en gaat met je op pad om in de praktijk uit te leggen hoe het openbaar vervoer werkt. 

Aanmelden kan bij SWO Drimmelen: 

Email: info@swodrimmelen.nl 

Telefoon: 0162-451894 

Staat een vervoerder er niet tussen?

Mist er informatie over een vervoerder in jouw gemeente of klopt de informatie niet? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij nemen dan contact op met de gemeente om te zorgen dat dit wordt aangepast!

Logo VvE_wit
Logo BuitenLijn
NMF-logo_wit

Deze website is een initiatief van Vervoer Voor Elkaar in samenwerking met Bureau Buitenlijn. Mede mogelijk gemaakt door de New Mobility Foundation (NMF).

Contact

Voor vragen over deze website of voor deelname als gemeente neemt u contact op via ons contactformulier.