Header_Bravo-web_1250x300
Header_Bravo-mobile
Toegankelijk voor visueel gehandicapten Toegankelijk voor rolstoel Toegankelijk voor rolstoel

ANWB Automaatje

ANWB AutoMaatje is een vervoerservice waarbij vrijwillige chauffeurs minder mobiele plaatsgenoten vervoeren. De chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto. Je betaalt alleen een kleine onkostenvergoeding per kilometer aan de vrijwillige chauffeur.

Wat is het en voor wie?

Vervoer met auto van een vrijwilliger, van adres tot adres. Voor mensen die minder mobiel zijn of voor vervoer afhankelijk zijn van anderen.

Waarheen en wanneer?

Van adres naar adres, in overleg ook naar adres buiten de gemeente. Overdag, in overleg met de vrijwilliger ook ’s avonds of in het weekend.

Kosten en betalen

€ 0,35 per kilometer plus eventuele parkeerkosten. Betalen aan de vrijwilliger.

Reserveren

Reserveer minimaal twee werkdagen van tevoren. Stuur een e-mail naar  automaatje@swodrimmelen.nl of bel met: 0162 - 748 739.

Extra informatie

Kijk voor meer informatie op www.swodrimmelen.nl/automaatje of bel met: 0162 - 748 739.

Deel deze pagina via:

Staat een vervoerder er niet tussen?

Mist er informatie over een vervoerder in jouw gemeente of klopt de informatie niet? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij nemen dan contact op met de gemeente om te zorgen dat dit wordt aangepast!

Logo VvE_wit
Logo BuitenLijn
NMF-logo_wit

Deze website is een initiatief van Vervoer Voor Elkaar in samenwerking met Bureau Buitenlijn. Mede mogelijk gemaakt door de New Mobility Foundation (NMF).

Contact

Voor vragen over deze website of voor deelname als gemeente neemt u contact op via ons contactformulier.