Gemeente Meierijstad - Vervoer Voor Mij
Gemeente Meierijstad - Vervoer Voor Mij

Toegankelijk voor visueel gehandicaptenToegankelijk voor rolstoel

Eropuitbus (Welzijn De Meierij)

Bewoners van Schijndel en Sint-Oedenrode maken uitstapjes met de Eropuitbus.

Wat is het en voor wie?

Welzijn De Meierij heeft een eigen rolstoelbus. Deze wordt ingezet voor uitstapjes voor de bewoners van Schijndel en Sint-Oedenrode. 

Waarheen en wanneer?

Per kwartaal is er een planning van uitstapjes die georganiseerd worden door Welzijn De Meierij. Deze kunnen zowel binnen als buiten de gemeente zijn. 

Kosten en betalen

Per uitstapje betaal je een bedrag. Welk bedrag dit is verschilt per uitstapje. De planning staat in het kwartaalmagazine van Welzij de Meierij.

Aanvragen

Aanvragen is noodzakelijk en kan via 073-5441400. Bereikbaar van maandag  tot en met donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. 

Extra informatie

Als je meegaat met je uitstapjes word je ook “Vrienden van de bus”. Dit kost € 10,- per jaar.  

Contactgegevens

Deel deze pagina via:

Contact met de gemeente

Vragen over vervoer in Meierijstad?

Heb je na het zien van deze website vragen of heb je hulp nodig bij vervoer in gemeente Meierijstad? Bel dan 0412-253683 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag) of mail naar klantenservice@rtnob.nl.

Staat een vervoerder er niet tussen?

Mist er informatie over een vervoerder in jouw gemeente of klopt de informatie niet? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij nemen dan contact op met de gemeente om te zorgen dat dit wordt aangepast!

Logo VvE_wit
Logo BuitenLijn
NMF-logo_wit

Deze website is een initiatief van Vervoer Voor Elkaar in samenwerking met Bureau Buitenlijn. Mede mogelijk gemaakt door de New Mobility Foundation (NMF).

Contact

Voor vragen over deze website of voor deelname als gemeente neemt u contact op via ons contactformulier.