Gemeente Land van Cuijk - Vervoer Voor Mij
Gemeente Land van Cuijk - Vervoer Voor Mij

Toegankelijk voor rolstoelHulphond is welkom

Zonnebus Cuijk

Milieuvriendelijk vervoer door Cuijk.

Wat is het en voor wie?

Busvervoer binnen Land van Cuijk voor alle inwoners via een vaste route. Op verzoek wordt je thuis opgehaald door de Bel-Zonnebus. Voor alle inwoners van Cuijk, maar vooral voor ouderen en voor personen die slecht ter been zijn. Rollators en opvouwbare rolstoelen kunnen mee. 

Waarheen en wanneer?

De Zonnebus rijdt een vaste route langs verschillende supermarkten, huisartsen en apotheken in Cuijk. Zie hier de route: http://www.zonnebuscuijk.nl/Diensten/

De Bel-Zonnebus haalt je op verzoek thuis op.

Kosten en betalen

Contant betalen bij de chauffeur.

Aanvragen

Voor de vaste route is aanvragen niet nodig.

Een rit aanvragen met de Bel-Zonnebus kan via telefoonnummer 06-10605015 van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 16.00 uur. Met de chauffeur spreek je af waar je opgehaald wordt.

Extra informatie

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06-30033781.

Website: www.zonnebuscuijk.nl

Deel deze pagina via:

Contact met de gemeente

Vragen over vervoer in Land van Cuijk?

Heb je na het zien van deze website vragen of heb je hulp nodig bij vervoer in gemeente Land van Cuijk? Bel dan 0412-253683 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag) of mail naar klantenservice@rtnob.nl.

Staat een vervoerder er niet tussen?

Mist er informatie over een vervoerder in jouw gemeente of klopt de informatie niet? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij nemen dan contact op met de gemeente om te zorgen dat dit wordt aangepast!

Logo VvE_wit
Logo BuitenLijn
NMF-logo_wit

Deze website is een initiatief van Vervoer Voor Elkaar in samenwerking met Bureau Buitenlijn. Mede mogelijk gemaakt door de New Mobility Foundation (NMF).

Contact

Voor vragen over deze website of voor deelname als gemeente neemt u contact op via ons contactformulier.