Gemeente Helmond - Vervoer Voor Mij
Gemeente Helmond - Vervoer Voor Mij

Stichting Duo fiets

Stichting Duofietsen Helmond wil -door de inzet van vrijwilligers- alle mensen die dat niet meer zelf kunnen, de mogelijkheid geven hen te laten meedoen aan duofietsen.

Wat is het en voor wie?

Stichting Duofietsen Helmond zet vrijwilligers in om mensen samen met hen te laten fietsen op een duofiets. Voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen.

Waarheen en wanneer?

Elke middag wordt er met een groep mensen gefietst. Je neemt plaats op een fietsstoel naast de vrijwilliger. De vrijwilliger bestuurt de fietst en zorgt ervoor dat de fiets vooruit gaat. Je mag meetrappen als je dat wilt.

Kosten en betalen

Je betaalt een vast bedrag per rit inclusief koffie of thee.

Aanvragen

Aanmelden kan via telefoonnummer 06-30226128.

Extra informatie

Er wordt met een groep gefietst.. Dit maakt het fietsen nog leuker. Er wordt gestopt voor een pauze en een kopje koffie of thee gedronken. 

Contactgegevens

Deel deze pagina via:

Contact met de gemeente

Vragen over vervoer in Helmond?

Test123

Staat een vervoerder er niet tussen?

Mist er informatie over een vervoerder in jouw gemeente of klopt de informatie niet? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij nemen dan contact op met de gemeente om te zorgen dat dit wordt aangepast!

Logo VvE_wit
Logo BuitenLijn
NMF-logo_wit

Deze website is een initiatief van Vervoer Voor Elkaar in samenwerking met Bureau Buitenlijn. Mede mogelijk gemaakt door de New Mobility Foundation (NMF).

Contact

Voor vragen over deze website of voor deelname als gemeente neemt u contact op via ons contactformulier.