Gemeente Helmond - Vervoer Voor Mij
Gemeente Helmond - Vervoer Voor Mij

Toegankelijk voor visueel gehandicapten

ANWB AutoMaatje

Vrijwilligers van ANWB AutoMaatje bieden vervoer aan met hun eigen auto.

Wat is het en voor wie?

Vervoer op aanvraag voor mensen die om ergens te komen hulp nodig hebben van anderen. Dit vervoer wordt uitgevoerd door vrijwilligers met hun eigen auto.

Waarheen en wanneer?

Bezoek aan huisarts, ziekenhuis of fysiotherapeut, bij iemand op bezoek gaan, naar de kapper of gezellig winkelen. Reistijden zijn in overleg en wanneer er een vrijwilliger  beschikbaar is.

Kosten en betalen

Je betaalt een vergoeding contant aan de vrijwilliger.

Aanvragen

Vraag een rit minimaal 2 werkdagen van te voren aan via e-mail: anwbautomaatjehelmond@levgroep.nl of bel naar telefoonnummer: 0492-751735.

Extra informatie

Om gebruik te kunnen maken van AutoMaatje moet je deelnemer worden. Een vrijwilliger komt van te voren thuis langs om je in te schrijven. Daarna kun je een rit aanvragen.

Contactgegevens

Deel deze pagina via:

Contact met de gemeente

Vragen over vervoer in Helmond?

Test123

Staat een vervoerder er niet tussen?

Mist er informatie over een vervoerder in jouw gemeente of klopt de informatie niet? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij nemen dan contact op met de gemeente om te zorgen dat dit wordt aangepast!

Logo VvE_wit
Logo BuitenLijn
NMF-logo_wit

Deze website is een initiatief van Vervoer Voor Elkaar in samenwerking met Bureau Buitenlijn. Mede mogelijk gemaakt door de New Mobility Foundation (NMF).

Contact

Voor vragen over deze website of voor deelname als gemeente neemt u contact op via ons contactformulier.